27 juli 2020

Zo maakt u een testafspraak

Zo maakt u een testafspraak voor testen op Corona

Testen, testen, testen. Het adagium werd op maandag 1 juni werkelijkheid. Vanaf 1 juni kan iedereen met milde klachten zich (gratis) laten testen op het coronavirus bij een GGD in de buurt. Bel 0800-1202. Het telefoonnummer is inmiddels al 323.000 keer gebeld!

KBO-Brabant heeft bij de GGD’en aandacht gevraagd voor de bereikbaarheid en toegang van de testlocaties. Zeker omdat sommige testlocaties alleen per auto bereikbaar zijn. Als u belt met 0800-1202 krijgt u iemand aan de lijn die een afspraak met u inplant. Samen met de medewerker kijkt u waar u snel terecht kunt. Als vervoer per auto voor u geen optie is, bekijkt de medewerker waar uw wel terecht kunt met bijvoorbeeld de fiets of lopend. Inmiddels is het aantal testlocaties uitgebreid.