26 augustus 2020

Uitgestelde jaarvergadering

Zoals eerder al aangekondigd zullen we onze jaarvergadering houden op 15 oktober 2020 in het Kompas te Hoeven. Deze jaarvergadering gaat over het jaar 2019 en zou oorspronkelijk gehouden worden op donderdag 19 maart. Dat was in de week dat bijeenkomsten e.d. als gevolg van Covid-19 moesten worden opgeschort.

De vergadering begint om 14.00 uur. De uitnodiging en agenda waren toegevoegd aan de KBObodeHoeven maart 2020.

We zullen ter plaatse zorgen voor een eventueel nieuwe agenda.

Omdat we nog steeds moeten werken onder corona-omstandigheden moeten we de daarvoor geldende afspraken naleven:

• Niet komen bij ziekteverschijnselen
  • De anderhalve meter afstand houden
  • Handenwassen

Bovendien moeten we de maatregelen die het Kompas hanteert ook respecteren en daarom hebben we ook besloten om maar maximaal 50 personen toe te laten. De indeling van de zaal zal daarop aangepast worden.

Als u aanwezig wil zijn op deze jaarvergadering  moet u zich vooraf aanmelden bij de secretaris van de vereniging, Ton Wouters. Arnoutlaan 16 4741CX  Hoeven.

Dat kan schriftelijk, per telefoon (0165-502945) of email (secretaris@kbo-hoeven.nl).
We hopen dat er toch een voldoende aantal van de leden belangstelling zal tonen voor deze vergadering. (zie voor de agenda pagina 2)

Het bestuur van de KBO-Hoeven