20 september 2021

Walking Football

Walking Football is de nieuwe sport van Nederland ook in Hoeven. KBO-Hoeven, VV Hoeven en SSNB (Stichting Sportservice Noord-Brabant) organiseren een gezellige en sportieve ochtend, waar u kennis kunt maken met Walking Football een beweegactiviteit, die landelijk in opkomst is. Kun je wandelen, dan kun je meedoen!!!! Alle 60+ers in de omgeving kunnen op deze manier de volkssport nummer één van Nederland beoefenen. Man of vrouw en geen ervaring met voetbal? Hier kan het allemaal. Walking Football is een wandelgerichte voetbalactiviteit, waarbij men niet mag rennen, de bal laag moet houden en er mag geen fysiek contact zijn. Trek uw sportieve kleding aan met stevige schoenen (geen noppen), want u mag deze ochtend gewoon meedoen. Wilt u eerst even kijken? Dat kan natuurlijk ook. Dit alles onder leiding van de ervaren trainer Reinald Boeren, die een clinic komt verzorgen. Daarnaast is fysiotherapeut Cees Caron van Arcus aanwezig, aangezien blessurepreventie hoog in ons vaandel staat. Tot slot eindigen we in de kantine van VV Hoeven met een bakje koffie/thee of drankje

Wanneer: dinsdag 26 oktober 2021 van 10 – 11 uur.

Locatie:    sportveld VV-Hoeven, Het Groot Stuk 1A,
Hoeven.

Wij heten u van harte welkom.