Bridgen

(coördinatoren Cees van Nuenen en Jan Schouw)

Elke maandagochtend (09.00-12.00) en woensdagavond (18.30-21.30 wordt er gebridged in Het Punt. Bent u lid van KBO-Hoeven en u beheerst u al een beetje het bridgespel, dan bent u van harte welkom. U kunt meer ervaring opdoen om het spel beter de beheersen. We werken op tijd met de bridgeklok. Wij spelen in één lijn in een gemoedelijke en ontspannen sfeer.  Het resultaat van de gespeelde spellen wordt genoteerd op een scorekaart. Van elke speeldag wordt de uitslag berekend en op het eind van de competitie wordt de gemiddelde score over alle speeldagen berekend. In de zomer wordt geen competitie gespeeld. Vaak sluiten dan leden aan die elders bij een bridgeclub spelen en wel een zomerstop hebben. Op die avonden zijn er over het algemeen meer bridgers aanwezig. Op verzoek van leden worden er ook apart van de speelavonden bridgecursussen gegeven, zowel voor beginners als gevorderden.